OSEBNA IZDELAVA MANDALE Z OPISOM

Vsak človek je svoj, poseben, unikaten. Vsaka duša posameznika je mandala – unikatna in neponovljiva.

Zelo rada imam izzive, kjer je potrebno prisluhniti in zaupati notranjim občutkom. Zato z veseljem izdelam osebno mandalo za vas ali vam dragim osebam.

 

Kaj je “osebna izdelava mandale”?

Najraje se dobim v živo na sproščenem sprehodu, na kavi in klepetu. Lahko pa poklepetamo tudi po telefonu, se dogovorimo preko kratkega opisa, slike,…. Med klepetom odprem svoje centre zaznavanja notranjih občutkov in vam prisluhnem. Začutim vašo energijo ali energijo osebe kateri bo mandala namenjena. Doma si vse zapišem, malo predelam, prespim in pričnem s slikarskim popotovanjem. Glede na občutke izberem barve in pričnem slikati unikaten vzorec duše s katero sem se povezala.

Poleg mandale dodam še osebni opis mandale. Opišem vam kaj sem čutila, kam me je ponesla domišljija med slikanjem, kakšen je pomen barv na mandali, kako se te barve povezujejo z našimi energetskimi centri, kaj je mandala, iz kje prihaja kamenček in ključni elementi osebnega opisa– kaj vam želim sporočiti z mandalo, zakaj sem izbrala takšne barve in kako vas bo mandala podpirala.

 

OSEBNE MANDALE ZA PODJETJA

Zavedam se, da je delovne okolje v katerem preživimo tretjino svojega časa, zelo pomemben del življenja vsakega posameznika. Mandale prav gotovo pripomorejo k izboljšanju delovnega okolja posameznega podjetja.

Glede na vrednote podjetja in njihovo kulturo izdelam mandalo, ki še dodatno vzpodbuja zaposlene k izražanju svojih kvalitet. Če povzamem v praktičnem primeru: podjetje si je zaželelo mandalo na platnu, ki bi s svojo prisotnostjo v prostoru vzpodbujala k odprti komunikaciji, resnici, poštenosti, motivaciji, pogumu, pohvali, osebni moči idr. Naslikala sem jim mandalo v modrih barvah in s simbolom 5. grlene čakre. Tako mandala s svojim pomenom pozitivno vpliva na zaposlene, saj s svojo prisotnostjo spomni na zgoraj naštete vrednote. Prav tako pa že sam simbol mandale lahko dobro vpliva na energijsko vzdušje prostora in nam pomaga poiskati notranje ravnovesje.

 

Možna je izdelava mandale na kamnih iz čudovitih plaž (Hvar, Grčija, Albanija), na rečne kamne iz gorske reke Kokre ali na platna velikosti po vaših željah.

Cena osebnih mandal je odvisna od njene velikosti in materiala na katerega slikam.