MANDALE NA KAMNIH

Že sama misel na starost kamnin se mi zdi neverjetna! Koliko energije narave se skriva v vseh teh na videz preprostih prodnikih? Ko kamenček okrasim z energijo mandale in s svojo ljubeznijo do slikanja pa imam občutek, kot da v roki držim kamniti biserček.

Vsak kamen je skrbno izbran. Na svojih potovanjih sem stalno na preži za temi biseri narave, ki me pokličejo. Vsakič si izbor kamna vzamem, kot del procesa izdelave mandale. Glede na namen mandale si vzamem dovolj časa, da me pokliče pravi kamenček. Mati naravi se vsakič zahvalim, da mi dovoli vzeti njen del za katerega se je trudila na milijone let.

Biseri narave prihajajo iz čudovitih plaž Albanije, Hrvaške, Grčije in rečnih bregov reke Kokre, Save, Soče,…

V spodnji galeriji vas vabim k ogledu slednjih mandal:

  • Lovilke misli, ki spominjajo na lovilce sanj z razliko, da te kamnite vile delujejo podnevi. Moje mandale najbolj priporočam, da so z nami na vidnem mestu (npr. v pisarni) oz. tam, kjer preživimo največ časa. Opomnijo nas na pozitivno razmišljanje, da se umirimo in kvalitetno zadihamo. Lovilke misli dobre misli zadržijo zase, negativne pa se stopijo ponoči pod vplivom lune.
  • Večjih kamni z mandalo naslikani na rečne kamne so idealni, da nas pozdravijo pred vhodnimi vrati ali prinesejo dobro energijo v naše bivalne prostore. Zagotovo ne ostanejo neopaženi, saj večji vzorci mandale kar kličejo k sebi.
  • Manjši kamenčki (do 6cm) s simbolom (OM, ime, posvetilo, živali,…) ali brez. Namenjeni so za v vsak žep. Tako je dobra energija lahko z vami na vsakem koraku.
  • Mandala kamenčki različnih velikosti in oblik. Izbirate med poslikavo celega kamenčka, ki je navadno ovalne oblike ali poslikavo le dela kamna z mandalo.
  • Nagrobni kamenčki s simbolom mandale.

Primerni so tudi, kot poslovna darila – darila z lepim namenom. Manjše mandale prejmete v jutasti oz. laneni vrečki ali po dogovoru v darilni škatlici.